Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Banenmarkt Stedendriehoek en Noordwest Veluwe

6 december 2022 | 13:00 - 17:00

Op 6 december vindt de laatste banenmarkt van dit jaar plaats. Dat doen we virtueel via Wonder.Me en LinkedIn én op locatie van de werkleerbedrijven in de regio. Voor ieder wat wils dus!

Wonder.Me
Via het platform Wonder.Me is de mogelijk om met elkaar in gesprek te gaan. Het is een mooie manier voor een eerste kennismaking en om (indien gewenst) een vervolgafspraak te maken. Om een kijkje te nemen op het platform Wonder.Me, klikt u op deze link https://bit.ly/DeOnlineBanenmarkt. Vul je naam in, klik op ‘enter your space’ en je komt automatisch in het juiste scherm. Het is handig om voorafgaand aan een banenmarkt te kijken hoe het werkt. Helemaal handig om dat samen te doen met je eigen contactpersoon, bijvoorbeeld uw accountmanager, adviseur of consulent. Bekijk hier de uitgeschreven handleiding of de instructievideo van Wonder.Me.

LinkedIn
In een besloten groep worden vacatures en cv’s gedeeld, ook buiten de Banenmarkten om. Deelnemen en meedoen is gemakkelijk! Voor de LinkedIn groep ga je naar de besloten groep. Binnen 24 uur ben je deelnemer en doe je mee. Je hebt dan gelijk de mogelijkheid om vacature(-s) te delen. De LinkedIn-groep is nooit gesloten, dus word nu gelijk lid en doe mee. Ga naar de besloten LinkedIn-groep.

Op locatie
Op alle vier locaties in de arbeidsmarktregio (Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Nunspeet) vinden activiteiten plaats. De één organiseert een banenmarkt, de ander een speeddate of bustour. Dus check bij je contactpersoon/consulent welke activiteit er op jouw locatie plaatsvindt en meld je aan!

Open Deuren Dag
Met UWV en de werk- en leerbedrijven uit de regio rijden we met busjes langs verschillende bedrijven. Bij elk van die bedrijven word je welkom geheten, krijg je een korte rondleiding en beantwoorden ze je vragen. Zo kun je in één middag de sfeer proeven bij verschillende bedrijven. Een hele mooie manier om eens binnen te kijken bij werkgevers!

Een paar werken voor de Open Deuren Dag vind je hier een overzicht van de bedrijven die meedoen per stad. Ook zie je dan het adres waar de route start en kun je je aanmelden via een aanmeldformulier. Daarbij vul je je gegevens in en geef je aan in welke regio en met welke bus je mee wilt doen. Na het aanmelden krijg je een bevestiging per e-mail.

Meer informatie en opgave: Factorwerk

Gegevens

Datum:
6 december 2022
Tijd:
13:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://factorwerk.org/banenmarkt/

Organisator

FactorWerk
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Online

Gegevens

Datum:
6 december 2022
Tijd:
13:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://factorwerk.org/banenmarkt/

Organisator

FactorWerk
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Online