Contact opnemen

Heb je vragen over Leren en Werken en je woont of je bedrijf is gevestigd in de regio Stedenvierkant? Neem dan contact op via het contactformulier. Noteer je gegevens en omschrijf je vraag zo concreet mogelijk.

Vanwege vakantietijd kan het een aantal weken duren voordat wij uw vraag in behandeling kunnen nemen.

Er is ook de mogelijkheid om langs te komen bij een van onze fysieke loketten. Hier hoef je geen afspraak voor te maken je kunt zo binnen wandelen voor advies en hulp.

LET OP vanwege vakantietijd zijn sommige fysieke loketten niet elke week geopend! Fysiek loket Apeldoorn is de hele periode open. 

Fysiek loket Deventer
Elke woensdag van 09.00 tot 12.30 uur kun je hier terecht. Het loket huist in het Ondernemershuis Deventer, Zuthpenseweg 6. Dat is in het gele gebouw.
Woensdag 3 augustus gesloten.

Fysiek loket Harderwijk
Elke dinsdag van 13.30 tot 16.30 uur kun je hier terecht. Het loket huist in bibliotheek Noordwest-Veluwe aan de Havendam 56 in Harderwijk.
Dinsdag 2 augustus gesloten.

Fysiekloket Zutphen
Elke dinsdag van 13.00 tot 16.30 is het loket geopend. Het loket huist in Sociaal Ontwikkelbedrijf Zutphen in het pand ‘de Opmars’ aan de Hermesweg 17 in Zutphen.
Dinsdag 19 en 26 juli en 2 augustus gesloten.

Fysiekloket Apeldoorn
Elke dinsdagmiddag van 13.00 tot 16.30 is het loket geopend. Het loket huist bij het UWV Werkplein, Rietveld 59 in Apeldoorn.