Contact opnemen

Heb je vragen over Leren en Werken en je woont of je bedrijf is gevestigd in de regio Stedenvierkant? Neem dan contact op via het contactformulier. Noteer je gegevens en omschrijf je vraag zo concreet mogelijk.

Fysieke loketten

Wil je liever gelijk persoonlijk contact, dan is er ook de mogelijkheid om langs te komen bij een van onze fysieke loketten. Alle fysieke loketten zijn uitsluitend op afspraak, maak een afspraak in onze planner.

Let op! vanwege vakantie is het loket Apeldoorn t/m eind september gesloten.

Fysiek loket Deventer
Elke donderdag kun je hier terecht. Het loket huist in het Ondernemershuis Deventer, Zuthpenseweg 6. Dat is in het gele gebouw. Maak een afspraak in onze planner.

Fysiek loket Harderwijk
Elke dinsdag kun je hier terecht. Het loket huist in bibliotheek Noordwest-Veluwe aan de Havendam 56 in Harderwijk. Maak een afspraak in onze planner.

Fysiekloket Zutphen
Op dinsdag, donderdag en vrijdag kun je hier terecht. Het loket huist in het gebouw van Gelre Werkt aan de Henri Dunantweg 1 in Zutphen. Maak een afspraak in onze planner.

Fysiekloket Apeldoorn
Elke dinsdagmiddag kun je hier terecht. Het loket huist bij het UWV Werkplein, Rietveld 59 in Apeldoorn. Maak een afspraak in onze planner.