Aan de slag met je loopbaan

Aan de slag met je loopbaan

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging maar weet je niet precies waar je kansen liggen of in welke branche de meeste kans beroepen voorkomen?
Dan kan het Leerwerkloket Stedenvierkant jou helpen. Gelukkig kun je online ook al veel doen. Op deze pagina vind je veel informatie over loopbaanoriëntatie, leren en werken.

Kiezen voor een beroep

Op de website van Leerwerkloket kan je flyers vinden over allerlei verschillende beroepen. Hier staat korte, actuele beroepsinformatie in per sector.

Handige websites

Mijnleerwerkloket hier kan je aan de slag met jouw ontwikkeling, ga op zoek naar interessante (kans)beroepen en stel je loopbaan- en scholingsvragen.

Werk.nl. Vacatures en informatie over solliciteren

Werkinjeregio.nl is een regionale vacaturesite van de Veluwe waar bedrijven hun vacatures publiceren en waar o.a. tips m.b.t. solliciteren vermeld staan.

Ontdekdezorgstedenvierkant.nl. Informatie  over leren en werken in de zorg en welzijn in de regio Stedendriehoek en Noord Veluwe.

Stagemarkt.nl. Hier vind je bedrijven die leerbanen aanbieden.

Stageinjeregio.nl is een site voor actuele HBO en WO stageplekken in de regio Veluwe en omgeving.

Beroepen in beeld, is een youtubekanaal waar beroepen in beeld worden gebracht.

Werkportal.nl. Gratis online programma die helpen bij het zoeken naar werk. Bedoeld voor mensen zonder startkwalificatie en voor mensen die de Nederlandse taal onvoldoende beheersen.