Laden Evenementen

« Alle evenementen

Banenmarkt 14 februari (Online en fysiek)

14 februari | 13:00 - 15:00

Fysieke Banenmarkt
Naast het online gedeelte vinden op de locaties Apeldoorn en Deventer ook nog fysieke banenmarkten plaats waar werkgevers hun vacatures presenteren. Kom je naar een van deze locaties, vergeet dan niet een aantal uitgeprinte CV’s mee te nemen. Dan kun je meteen je CV achterlaten als je geïnteresseerd bent in een van de aangeboden functies.

Aanmelden
Het is belangrijk om je vooraf aan te melden als je mee wilt doen. Zo weten we hoeveel werkzoekenden en werkgevers er komen en wie dat zijn.

Locaties fysieke banenmarkt
Apeldoorn: Werkleerbedrijf Lucrato, Egerlaan 15, 7334 AD Apeldoorn
Deventer: Werk- en leerbedrijf KonnecteD, Kamperstraat 40, 7418 CB Deventer

 

Online Banenmarkt
De Online Banenmarkt is een virtuele ontmoetingsplek voor werkgevers en werkzoekenden. Dat doen we:
• via een besloten LinkedIn groep.
• via het virtueel platform Wonder.Me.

Wonder.Me
Via het platform Wonder.Me is de mogelijk om met elkaar in gesprek te gaan. Het is een mooie manier voor een eerste kennismaking en om (indien gewenst) een vervolgafspraak te maken. Om een kijkje te nemen op het platform Wonder.Me, klikt u op deze link https://bit.ly/DeOnlineBanenmarkt. Vul je naam in, klik op ‘enter your space’ en je komt automatisch in het juiste scherm. Het is handig om voorafgaand aan een banenmarkt te kijken hoe het werkt. Helemaal handig om dat samen te doen met je eigen contactpersoon, bijvoorbeeld uw accountmanager, adviseur of consulent. Bekijk hier de uitgeschreven handleiding van Wonder.Me.

LinkedIn
In een besloten groep worden vacatures en cv’s gedeeld, ook buiten de Banenmarkten om. Deelnemen en meedoen is gemakkelijk! Voor de LinkedIn groep ga je naar de besloten groep. Binnen 24 uur ben je deelnemer en doe je mee. Je hebt dan gelijk de mogelijkheid om vacature(-s) te delen. De LinkedIn-groep is nooit gesloten, dus word nu gelijk lid en doe mee. Ga naar de besloten LinkedIn-groep.

Aanmelden
Het is belangrijk om je vooraf aan te melden voor de online banenmarkten. De eerstvolgende vindt plaats op 14 februari van 13.00-15.00 uur. In het blok hierboven vind je de aanmeldlinkjes.

Gegevens

Datum:
14 februari
Tijd:
13:00 - 15:00
Evenement Categorie:
Site:
https://factorwerk.org/banenmarkt/

Organisator

WSP FactotWerk
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Online en Fysiek

Gegevens

Datum:
14 februari
Tijd:
13:00 - 15:00
Evenement Categorie:
Site:
https://factorwerk.org/banenmarkt/

Organisator

WSP FactotWerk
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Online en Fysiek