Laden Evenementen

« Alle evenementen

Informatie bijeenkomst: Ontwikkelpad Kinderopvang

12 juni | 09:30 - 14:00

Fijn dat je meer wilt weten over het Ontwikkelpad Kinderopvang. Landstede Groei Opleidingen organiseren samen met Werkcentrum Veluwe Stedendriehoek op woensdagochtend 12 juni een informerende bijeenkomst over:

Samen stappen maken met het Ontwikkelpad Kinderopvang

Hoe krijgen we meer mensen snel inzetbaar in de Kinderopvang? Met het Ontwikkelpad Kinderopvang nemen we drempels weg. Mensen kunnen aan het werk in de branche, (nog) zonder diploma maar met salaris en zicht op een mbo-certificaat. In de regio Veluwe Stedendriehoek pakken we dit gezamenlijk op. Wat het Ontwikkelpad is, hoe het werkt en hoe je het in kan zetten om de werkdruk in de Kinderopvang te verlichten, vertellen we je graag op woensdagochtend 12 juni.

De kinderopvangsector kampt met grote personeelstekorten. Veel werkzoekenden hebben op dit moment niet de juiste opleidingsachtergrond om te starten in de sector. De stap om de benodigde kwalificaties te behalen via een meerjarig diplomatraject is voor veel werkzoekenden te groot.

Het Ontwikkelpad kinderopvang maakt het in- en doorstromen voor een bredere groep kandidaten mogelijk, ook voor kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt of met een taalachterstand.

Locatie
We zien je graag in de ‘kindvriendelijke’ locatie Kok Experience, Hoofdweg 2 in Harderwijk.

Programma
9.15 inloop bioscoopzaal met koffie/thee
9.30 welkom en spreker Loes Waanders, orthopedagoog.
10.15 uur even een break met wat lekkers
10.30 – 11.30 uur informatie Ontwikkelpad en opleidingen Landstede
11.30 deelnemers maken zich klaar voor informatiemarkt (banners neerzetten)
Informele lunch voor deelnemers
Vanaf 12.30 tot 14.00 informatiemarkt open voor geïnteresseerden

Aanmelden doe je hier.