Laden Evenementen

« Alle evenementen

NewTech Festival 2023

3 november | 13:30 - 18:00

Techniek is overal!
Het NewTechFestival is de opvolger van het techniekfestival en gaat over techniek. Het festival bestaat uit verschillende programmaonderdelen. Techniek is overal en jij kan dit ontdekken, beleven en uitproberen.

NewTechFestival 2023
Voor iedereen die geïnteresseerd is in techniek!
Vrijdagmiddag 3 november (13:30 – 18:00 uur) en zaterdag 4 november (10:00 – 16:00 uur)

Verken de Toekomst van Werk in de Technologie Sector! 🚀 Klaar om jouw carrière een boost te geven of te ontdekken? Ons evenement onthult de onbegrensde kansen in de wereld van techniek, ongeacht je leeftijd! 🌐 Ontdek hoe technologie banen vormgeeft, van jong tot oud.

Tijdens NewTechFestival laten technische bedrijven en organisaties zien wat er mogelijk is op het gebied van techniek in hun bedrijf. Van autotechniek tot gezondheidszorg, van recycling tot de bouw, van automatisering tot kunststoftechnologie.

Vrijdagmiddag 3 november hebben we een bijzondere gast: TWITCH STREAMER en YOUTUBER MORROG. Hoe is hij na een opleiding als vliegtuigingenieur streamer geworden? Een meet en greet met Morrog voor jou als je op tijd bent!

Het NewTechFestival is in initiatief van Sterk Techniek Onderwijs Apeldoorn, NewTechPark, gemeente Apeldoorn en wordt mogelijk gemaakt door heel veel docenten, studenten, bedrijven en vrijwilligers.

NewTechPark: ontdekken, innoveren & leren
De vereniging NewTechPark inspireert en faciliteert Apeldoornse talenten, bedrijven en onderwijs om te kiezen zich een leven lang te ontwikkelen in de techniek. Met als focus samen ontdekken en innoveren binnen de kansrijke techniek. Hoe? Met een altijd actueel en uitdagend programma van activiteiten. Samen met slim onderwijs. Samen met actieve innovators uit de maakindustrie, techniek en IT. Dit doen we niet alleen centraal en fysiek op een gave plek op de Zwitsal, maar ook met meerdere satellieten binnen heel Apeldoorn. Kortom, NewTechPark bundelt, bindt en beweegt!

Ook het Leerwerkloket Stedenvierkant is op zaterdag 4 november aanwezig bij dit festival. Klik voor meer informatie.

Gegevens

Datum:
3 november
Tijd:
13:30 - 18:00
Evenement Categorie:
Site:
https://newtechpark.nl/newtechfestival/

Organisator

NewTechPark

Locatie

NewTechPark
Vlijtseweg 144 Zwitsal terrein
Apeldoorn,
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
3 november
Tijd:
13:30 - 18:00
Evenement Categorie:
Site:
https://newtechpark.nl/newtechfestival/

Organisator

NewTechPark

Locatie

NewTechPark
Vlijtseweg 144 Zwitsal terrein
Apeldoorn,
+ Google Maps