Mijn Leerwerkloket

Mijn Leerwerkloket is een online (digitale) omgeving. Je kunt hier onder andere een digitaal overzicht maken van bijvoorbeeld je werkervaring, opleidingen, talenten en vaardigheden. We noemen dit overzicht een e-portfolio. Om dit portfolio goed te kunnen maken beantwoord je eerst een aantal vragen. Ook kun je loopbaantesten doen. In het Leerwerkloket kun je ontdekken welke beroepen bij jou passen. Dit doen we met de online talentmatch-tool. En vacatures die aansluiten bij jouw talenten? Die vind je ook op Mijn Leerwerkloket!

Mijn Leerwerkloket stap voor stap uitgelegd

 • Stap 1

   

  Maak gratis je account aan

  Vul je naam en e-mailadres in op de aanmeldpagina. Je ontvangt daarna een e-mail waarmee je je account kunt activeren. Vervolgens krijg je een aantal vragen en testjes om het aanmeldproces af te ronden. Het beantwoorden van de vragen duurt ongeveer 15 minuten.

 • Stap 2

  Doe de loopbaantesten

  Nadat je het aanmeldproces hebt afgerond, kun je diverse online loopbaantesten doen. Bijvoorbeeld om je talenten en vaardigheden te ontdekken of om erachter te komen waar jij in je werk energie van krijgt

   

  Stap 2

 • Stap 3

   

  Maak je e-portfolio

  Met behulp van de uitslagen van de loopbaantesten en je accountgegevens wordt automatisch jouw e-portfolio opgebouwd. In het e-portfolio staan onder andere je werkervaring, gevolgde opleidingen, talenten en vaardigheden overzichtelijk bij elkaar. Je kunt het vergelijken met een cv, maar dan mooier en uitgebreider. Als je gaat solliciteren kun je het e-portfolio dus gebruiken om je van andere kandidaten te onderscheiden.

 • Stap 4

  Zoek interessante beroepen en vacatures

  Aan de hand van je e-portfolio kun je met onze talentmatch tool beroepen vinden die bij jou passen. Vervolgens kun je direct doorpakken en naar een leuke baan zoeken om op te solliciteren!

   

  Stap 4

Start met Mijn Leerwerkloket

Ga aan de slag met jouw ontwikkeling, ga op zoek naar interessante (kans)beroepen en stel je loopbaan- en scholingsvragen.

Veel gestelde vragen over Mijn Leerwerkloket

Ja, Leerwerkloket Stedenvierkant wordt betaald door de overheid en het onderwijs. Daardoor kunnen we Mijn Leerwerkloket gratis aanbieden.

Standaard is jouw e-portfolio alleen voor jou en medewerkers van het Leerwerkloket Stedenvierkant zichtbaar. Op Mijn Leerwerkloket kun je dit aanpassen, zodat andere mensen zoals potentiële werkgevers je e-portfolio ook kunnen zien.

Naast dat je kunt bepalen of je e-portfolio zichtbaar is, kun je ook nog bepalen welke onderdelen van het portfolio zichtbaar zijn. Je kunt het e-portfolio ook downloaden als pdf en meesturen met een sollicitatie.

Kom je er niet uit en wil je graag advies?

Geen probleem! Ons team van adviseurs zit voor je klaar om je op weg te helpen. Vul het formulier in, inclusief je vraag. We reageren per e-mail.

Wil je je vraag liever telefonisch bespreken? Maak dan gebruik van ons telefonisch spreekuur. Het spreekuur is elke maandag van 14.00 tot 16.00 uur. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 06 – 828 17 558. Als er meer tijd nodig is zal er een vervolgafspraak worden ingepland.

Tip: bekijk ook onze pagina met veelgestelde vragen. Wellicht dat je daar het antwoord op je vraag al kunt vinden.