Kristine Damhuis

Opleidingsadvies, Consultant Learning & Developmemt

Kristine Damhuis

Opleidingsadvies, Consultant Learning & Developmemt

Hoe ben je bij het Leerwerkloket Stedenvierkant terecht gekomen?

Het Leerwerkloket had ik weleens voorbij zien komen, maar ik dacht dat het vooral voor jongeren zou zijn die hun kansen op werk willen vergroten. Toen ik een paar maanden geleden een opleiding had gevonden die ik heel graag wil gaan doen, zag ik op LinkedIn dat een adviseur van het UWV een scholingsvoucher onder de aandacht bracht.

Op welke manier ga je je kansen op de arbeidsmarkt vergroten?

De scholingsvoucher is specifiek voor verschillende branches, waaronder de zorg. Omdat ik me verder wil ontwikkelen in organisaties-advies voor de zorg, specifiek op het gebied van leren en ontwikkelen, en ik ook online tools hiervoor wil blijven ontwikkelen en inzetten (de Zorgcompetentiescan is er al!), bleek mijn aanvraag binnen de kaders te vallen.

Wat heeft het Leerwerkloket Stedenvierkant voor je kunnen doen?

Linda van Donselaar van het Leerwerkloket heeft mij goed geholpen door zich goed te verdiepen in waar ik met mijn bedrijf naar toe wil en wat ik ervoor nodig heb om het leren voor zorgmedewerkers makkelijker, efficiënter en leuker te maken. Veel zorgorganisaties willen dit ook graag, maar om het ook daadwerkelijk te durven en te doen vergt tijd, moed en visie.

Wat is je volgende stap?

Eind september start ik met de opleiding Interventiekunde en ga ik meer zorgorganisaties ondersteunen in advisering en producten!

Quote

Het Leerwerkloket helpt je verder.